SC

SC

mandag 3. desember 2012

Noe nytt / something new

Har hatt mye å gjøre i det siste, men nå tror jeg det har roet seg litt.
Er veldig stolt over å fortelle at den blå Scandinavian Christmas er ferdig og sendt til quilting, det samme er en kjøkkenquilt til den eldste datteren, bilder når jeg får dem tilbake.

The times have been very busy lately but now things have calmed down, I think.
I am very proud to tell you that my blue scandinavian Christmas is finished and sent off to quilting, so is the kitchenquilt for my eldest daughter. i will post photoes when I get them.


Adventkalenderen til barnebarnet mitt ble ferdig i tide og levert i Trondheim forrige helg.
The Advent calendar for my grandchild is finished and I went to Trondheim to deliver it.


Som vanlig ble det tid til et besøk på Quiltegården, denne gangen kjøpte jeg garn, noen mønstre og påtegnete bamsebroderier.
As usual I had to stop by one of my favorite quiltshops; Quiltegården. I bought some yarn, patterns and teddystitcheries.


De hadde begynt å forberede julen
They had started to decorate for Christmas.


Det var akkurat dette teppet jeg så da jeg bestemte meg for å sy det. Jeg var veldig ivrig i vår og sommer, men nå har det ligget en stund.
This is the quilt I saw and decides to make. I was very clever and made a lot this spring and summer, but it has been stuck away for a while.


Har bl a julekalender fra Northern Quilts og er ferdig med oppgaven for dag tre. Lurer på hvordan den blir når den er ferdig.
I have bought an Advent calendar from Northern Quilts and I have finished to sewing for day 3.
Excited to see the finished result.


Toalettmappe ferdig, jeg liker virkelig Picassos hund.
One more finish, a toilet purse I really like Picasso's dog.


Jeg har meldt meg på en "siggy swap", og her er min første.
I have joined a siggy swap and here is my first.

Ha en fin advent.

2 kommentarer:

  1. Well done for finishing your blue SC. I'm sure it will look great. What lovely projects you have made. I made the Elf Quilt in purple, and used the middle house to make matching cushions. They have just been unpacked.

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du fikk besøkt Q-G, mye spennende å se der,skjønner jeg. Koselig kalender for bb! Gøy Med siggy swap,og gleder meg til å se SC i blått. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min og ha en fin adventstid,Annik :-)

    SvarSlett